Home > Οροι Xρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:

Το iwn.gr  είναι ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου. Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Όλο το υλικό της ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του iwn.gr και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται.

Απαγορεύεται η αγορά προϊόντος της ιστοσελίδας από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Το iwn.gr δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση μη διαθεσιμότητας τους.

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο iwn.gr αποστέλλονται με αντικαταβολή  με την εταιρεία Courier ΕΛΤΑ 'πόρτα-πόρτα'  και εξοφλούνται με την παραλαβή.

Για παραγγελία κάτω των 50,00 € υπάρχει επιβάρυνση για το κόστος μεταφορικών, ανάλογα με το βάρος των βιβλίων και την περιοχή-πόλη-χώρα παράδοσης.

Για παραγγελίες άνω των 50,00 € δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για τα μεταφορικά.

Η παράδοση γίνεται εντός 2-3 ημερών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία η απορία σχετικά με την πορία της παραγγελίες σας μπορείτε να επικοινωνείτε στη διεύθυνση iwnepe@iwn.gr ή στο τηλ. 2105771908-111 (8:00-15:00)

Η επιβάρυνση του ΦΠΑ είναι 6 % και περιλαμβάνεται στην τιμή λιανικής του βιβλίου.

Το iwn.gr, δεν ευθύνεται  για τυχόν ζημίες που τυχόν προκύψουν από την αποστολή της παραγγελίας. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων για περιπτώσεις καθυστέρησης αποστολής που οφείλονται στον ταχυμεταφορέα ή σε λόγους ανωτέρας βίας.

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε τα βιβλία που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις περιπτώσεις τις οποίες εστάλησαν λανθασμένα βιβλία ή είναι κακέκτυπα, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Η τελική απόφαση για τη κατάσταση του προϊόντος που έχει επιστραφεί ανήκει στην εταιρία. Δεν μπορεί να επιστραφεί το ποσό αγοράς, αλλά να γίνει αντικατάσταση με άλλο προϊόν που θα επιλέξετε ίδιας αξίας.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγή τιμών χωρίς κάποια ειδοποίηση.

Σε κάθε περίπτωση το site μας δεν αποκαλύπτει με κανέναν τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα και πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.