Home > ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ / Μαθηματική Ανάλυση ΙΙ

Μαθηματική Ανάλυση ΙΙ

Γλαμπεδάκης Α. Μιχάλης, Γλαμπεδάκης Μ. Αντώνης

Εκδοτικός Όμιλος ΙΩΝ

Τιμή | € 63,60 στο καλάθι

 • Κατηγορία ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
 • Copyright 2012
 • Κωδ. Καταλ.6-Ε-019
 • Έκδοση
 • Κωδ. Εύδοξος 12867442
 • Σελίδες 704
 • ISBN 978-960-508-040-2
 • Διαστάσεις 17 x 24
 • Barcode 9789605080402
 • Εξώφυλλο μαλακό
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εσωτερικό Έγχρωμο
 • Ελλ.ή Μεταφρ. Ελληνικό
 • Βάρος σε gr 1181

To βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και φοιτήτριες Ανώτατων Τεχνικών και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Αποτελεί ένα άριστο διδακτικό βοήθημα στο γνωστικό αντικείμενο των Συναρτήσεων πολλών Μεταβλητών, των Διαφορικών Εξισώσεων, του Διανυσματικού, Διαφορικού και Ολοκληρωτικού Λογισμού με στοιχεία Πιθανοτήτων και Στατιστικής που απαιτούνται για τις σπουδές τους σε ανώτερα εξάμηνα.

To βιβλίο συμπληρώνεται με την παρουσίαση της πιο σύγχρονης έκδοσης της προγραμματιστικής πλατφόρμας MATLAB με ευρείες εφαρμογές στα μαθηματικά των σπουδών τους όπως Πολυώνυμα, Γραμμική Άλγεβρα, Γραμμικά και μη Συστήματα, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα, Διαφορικές Εξισώσεις, Διανυσματικός Λογισμός, Σειρές, Στατιστική κ.ά.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΜΕΡΟΣ Α' - Συναρτήσεις Πολλών Μεταβλητών
1. Μερική Παραγώγιση 2. Πολλαπλή Ολοκλήρωση 3. Εφαρμογές των Ολοκληρωμάτων

ΜΕΡΟΣ Β' - Διαφορικές Εξισώσεις
4. Βασικές Έννοιες 5 Ολοκληρωτικές Γραμμές και Πεδία Διευθύνσεων 6. Ομογενείς Διαφορικές Εξισώσεις (Ο.Α.Ε.) 7. Γραμμικές Διαφορικές Εξισώσεις 8. Γραμμικές Διαφορικές Εξισώσεις Β' Τάξης με Σταθερούς Συντελεστές 9. Πλήρεις Διαφορικές Εξισώσεις

ΜΕΡΟΣ Γ' - Μετασχηματισμοί Laplace - Γραμμικά Συστήματα Διαφορικών Εξισώσεων
10. Μετασχηματισμοί Laplace 11. Γραμμικά Συστήματα Διαφορικών Εξισώσεων

ΜΕΡΟΣ Δ' - Διανυσματικός Διαφορικός Λογισμός
12. Διανυσματικός Διαφορικός Λογισμός

ΜΕΡΟΣ Ε' - Επικαμπύλια και Επιφανειακά Ολοκληρώματα
13. Επικαμπύλια ολοκληρώματα 14. Επιφανειακά Ολοκληρώματα

ΜΕΡΟΣ ς' - Πιθανότητες
15. Θεωρία Πιθανοτήτων 16. Τυχαιότητα και Πιθανότητα 17. Κατανομές μιας Μεταβλητής ΜΕΡΟΣ Ζ' - Στατιστική 18. Σκοπός της Στατιστικής 19. Μέσοι 20. Κανονική Κατανομή 21. Χρονολογικές Σειρές Ευθείας Τάσης

ΜΕΡΟΣ Η' - Matlab
22. Βασικά Στοιχεία Matlab 23. Τα Μαθηματικά τον Matlab 24. Τα Γραμμικά του Matlab 25. Τα Πολυώνυμα στο MATLAB 26. Αρχεία Εντολών και Συναρτήσεων M-Files 27. Προγραμματισμός MATLAB 28 Προσεγγιστικές μέθοδοι με MATLAB με συμβολικό προγραμματισμό 29. Ειδικά Θέματα του ML 30. Διαχείριση Αποτελεσμάτων Παράρτημα Βιβλιογραφία Ευρετήριο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
( σε περίπτωση που δεν σας εμφανίζονται τα αρχεία, χρησιμοποιήστε διαφορετικό browser )

 

( σε περίπτωση που δεν σας εμφανίζονται τα αρχεία, χρησιμοποιήστε διαφορετικό browser )

 

Ο Μιχάλης Γλαμπεδάκης γεννήθηκε στο Κολυμπάρι Χανίων. Μεγάλωσε στον Πειραιά και σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παρακολούθησε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Αγγλία και πήρε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Είναι καθηγητής στο ΤΕΙ Αθηνών. Δίδαξε επί 3 χρόνια στη ΣΕΛΜΕ (Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Ηρακλείου, 3 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και 2 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μέχρι σήμερα έχει διδάξει περισσότερες από 4.000 ώρες σε σεμινάρια ενηλίκων του Υπουργείου Προεδρίας (Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης) και διαφόρων Οργανισμών όπως η ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κ.ά.

Είναι ένας από τους 250 διαπιστευμένους εκπαιδευτές εκπαιδευτών και αξιολογητές για την πιστοποίηση εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού/Υπουργείο Παιδείας - πρώην ΕΚΕΠΙΣ Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης/Υπουργείο Εργασίας) στην Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Επί 4 χρόνια διετέλεσε Προϊστάμενος της Μονάδας Τεχνικής Βοήθειας του Υπουργείου Παιδείας που υλοποιούσε τα χρηματοδοτούμενα από τη Διεθνή Τράπεζα Εκπαιδευτικά Σχέδια.

Έχει συντάξει 30 μελέτες για λογαριασμό διαφόρων Υπουργείων και Οργανισμών. Υπήρξε Σύμβουλος Ανάπτυξης των Εργαστηρίων: της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, της Πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου, της Σχολής Επιστημών του Πανεπιστημίου της Κύπρου, των Εργαστηρίων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Λεμεσού, του ΕΦΕΤ, του ΕΛΟΤ, των Εργαστηρίων της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, των Αρσάκειων Σχολείων Πάτρας και Ιωαννίνων, του ΓΝΑ "Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ", του Γραφείου "ΔΟΞΙΑΔΗ", και δεκάδων άλλων έργων. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του ΟΣΔΕΛ (Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων Λόγου) και της ΣΕΛΕΤΕ.

Έχουν δημοσιευθεί πολλές ανακοινώσεις και άρθρα του σε διεθνή συνέδρια, εφημερίδες και περιοδικά. Τέλος, έχει συγγράψει μόνος ή και με άλλους 41 βιβλία στον Εκδοτικό Όμιλος ΙΩΝ.

Από τον Ιούνιο του 2004 είναι μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για την Ανώτατη Εκπαίδευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των συνεργαζομένων χωρών και Σύμβουλος του ECTS (European Credit Transfer System – Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων) και της Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Ευρώπης.