Home > Νέα Eκδηλώσεις / 2007 / 8-10/06/2007--> «5o Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδοψυχιατρικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Το 5o Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδοψυχιατρικής θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Ιουνίου 2007 στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής.

 

ΕΚΘΕΣΗ. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου διοργανώνεται έκθεση φαρμακευτικών εταιρειών, εκδοτικών οίκων καθώς και άλλων οργανώσεων που το αντικείμενό τους άπτεται των θεμάτων του Συνεδρίου.

 

 

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Η Επίσημη Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007, στην αίθουσα Banquet και ώρα 19:00.Μετά τη λήξη της Επίσημης Τελετής Έναρξης του Συνεδρίου θα ακολουθήσει Δεξίωση Υποδοχής.

 

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Η Τελετή Λήξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου 2007, στην αίθουσα Banquet και ώρα 15:30.

ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Το Συνέδριο περιλαμβάνει:  // Διαλέξεις προσκεκλημένων ομιλητών // Εισηγήσεις & Συζητήσεις παιδοψυχιάτρων και επιστημόνων από άλλους χώρους, σε Τραπέζια Συζήτησης που θα διαπραγματευθούν τα βασικά θέματα του Συνεδρίου // Τραπέζια Συζήτησης που θα προταθούν από Επιστημονικούς Φορείς ή Ομάδες Συναδέλφων // Δορυφορικά Συμπόσια // Συνεδριάσεις Ελεύθερων Ανακοινώσεων // Συνεδριάσεις Αναρτημένων Ανακοινώσεων // Ομάδες Εργασίας // Κλινικά Φροντιστήρια

 

ΞΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ. Έχουν προσκληθεί και θα δώσουν διαλέξεις σε κεντρικά θέματα ξένοι ομιλητές. Θα παρουσιάσουν δεδομένα από την εργασία και τις έρευνές τους και σε ομάδες εργασίας.

Στην είσοδο του συνεδριακού χώρου, θα μπορείτε να δείτε τα βιβλία του Εκδοτικού Ομίλου ΙΩΝ.