Home > Νέα Eκδηλώσεις / 2007 / 9-13/02/2007--> 10η ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΖΑ / ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

10η ΑΡΤΟΖΑ 2007

9-13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007

ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου!

Τα βιβλία του Εκδοτικού Ομίλου ΙΩΝ, μπορείτε να τα δείτε στο περίπτερό μας: Νο Α-128

Επικοινωνήστε μαζί μας  για να σας αποστείλουμε δωρεάν πρόσκληση

Ο απόλυτος εκθεσιακός θεσμός του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στη χώρα μας, φιλοδοξεί στην 10η επετειακή της διοργάνωση να υποδεχτεί τους δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες της, μεγαλύτερη και πληρέστερη από ποτέ!

Σ’ ένα νέο εκθεσιακό χώρο, στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόµιο, στο Ελληνικό, που συγκεντρώνει πληθώρα πλεονεκτηµάτων σε σχέση µε τον ΟΛΠ, η ΑΡΤΟΖΑ  φιλοδοξεί να καταρρίψει κάθε προηγούµενο ρεκόρ που η ίδια είχε δηµιουργήσει. Οι 30.000 και πλέον επαγγελµατίες επισκέπτες από περισσότερες από 16.000 επιχειρήσεις της προηγούµενης διοργάνωσης αποτελούν νούµερα που θα ζήλευαν πολλές µεγάλες κλαδικές εκθέσεις, ακόµη και παγκόσµιου βεληνεκούς.

Η φήµη της ΑΡΤΟΖΑ έχει προ πολλού ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας µας. Συγκαταλέγεται -και όχι άδικα- στις µεγαλύτερες και καλύτερες πανευρωπαϊκές εκθέσεις Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής. Οι Έλληνες, οι Κύπριοι αλλά και οι συνάδελφοι τους επαγγελµατίες των Βαλκανικών χωρών βλέπουν την ΑΡΤΟΖΑ σαν ένα κρίσιµο κέντρο αγοραστικών και επενδυτικών αποφάσεων. 

Προγραµµατίζουν προσεκτικά την επίσκεψή τους και δεν είναι τυχαίο ότι η αγορά κυριολεκτικά “παγώνει” λίγους µήνες πριν τη διοργάνωση της έκθεσης, αφού όλοι θέλουν να ενηµερωθούν για τις εξελίξεις, να γνωρίσουν από κοντά νέα προϊόντα, να γίνουν κοινωνοί της καινοτοµίας και τελικά να πάρουν τις επενδυτικές και αγοραστικές αποφάσεις τους στην ΑΡΤΟΖΑ!