|
|
| ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ |
ΠΟΣΟΤΗΤΑ |
ΤΙΜΗ (€) |
| Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών στις Ξενοδοχειακές Μονάδες(3-Θ-34)
|
1   |
6,08 |
| Συμπεριφορά του Καταναλωτή(3-Ι-024)
|
1   |
12,17 |
| Αρχές Σχεδίασης Μενού(3-Θ-05)
|
1   |
15,21 |
| Επιχειρηματικότητα & Επαγγελματικό Περιβάλλον. Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών.(6-E-088)
|
1   |
18,02 |
| Ηλεκτρονικό Εμπόριο(3-Ι-135)
|
1   |
26,50 |
| Σύγχρονο Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό Λεξικό Εμπορικών - Οικονομικών και Τραπεζικών Όρων(3-Κ-42)
|
1   |
15,21 |
| Τα Παράγωγα Προϊόντα και η Ελληνική Χρηματιστηριακή Αγορά Παραγώγων(3-Κ-87)
|
1   |
27,39 |
| Τουρισμός. Θεωρητική Προσέγγιση(3-Θ-39)
|
1   |
9,13 |
| Μάνατζμεντ Ι. Εισαγωγή στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων(3-Ι-091)
|
1   |
25,36 |
| Σύστημα Ποιότητας ISO 9000/2000 με Εφαρμογή στη Πράξη(3-Ι-149)
|
1   |
19,08 |
| Πρακτική Γραμματείας(3-Ι-159)
|
1   |
27,39 |
| Οργάνωση & Διοίκηση Παραγωγής(6-E-064)
|
1   |
31,80 |
| Εφαρμογές Logistics. Μεταφορές & Διανομές Εμπορευμάτων.(2-Ξ-05)
|
1   |
54,06 |
| Marketing(3-Ι-049)
|
1   |
38,54 |
| Εισαγωγή στην Πληροφορική των Επιχειρήσεων(1-Ι-085)
|
1   |
13,19 |
| Βιομηχανική Οργάνωση. Επίτομο(3-Ι-196)
|
1   |
63,60 |
| Οικονομική & Τεχνική Βελτιστοποίηση Έργων Μηχανικού(6-Ε-164)
|
1   |
18,02 |
| Διοικητική Δεοντολογία και Πρακτική. 111 Περιπτώσεις για Μελέτη Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (111 Case Studies in Management)(3-Ι-188)
|
1   |
42,40 |
| |
ΠΟΣΟ |
463,15 |
| |
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ |
0,00 |
| |
ΣΥΝΟΛΟ |
463,15 |
|
| |