|
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ |
ΠΟΣΟΤΗΤΑ |
ΤΙΜΗ (€) |
Σύγχρονα Logistics. Θεωρία και Πρακτική(3-Ι-148)
|
1   |
22,26 |
Οι Υπολογιστές στην Εκπαίδευση(1-Ι-088)
|
1   |
36,01 |
Τεχνολογία Αρτοποιΐας-Ζαχαροπλαστικής Ι(2-Ν-33)
|
1   |
20,29 |
Αρχές και Μορφές Σχεδίου(1-Π-17)
|
1   |
22,26 |
Μουσική Ακουστική Τεχνολογία(1-Η-072)
|
1   |
25,36 |
Το Επαγγελματικό Άγχος των Διευθυντικών Στελεχών(6-Ε-026)
|
1   |
20,14 |
Η Πρακτική της Επισκευής Ρολογιών(1-ΠΑ-04)
|
1   |
26,88 |
Τεχνολογία Υλικών(1-Λ-04)
|
1   |
27,39 |
Γενική Λογιστική(3-Κ-01)
|
1   |
31,80 |
Επιχειρηματικότητα και Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων(3-Ι-096)
|
1   |
27,56 |
Σύγχρονα Θέματα Συστημάτων Αυτόματου Ελέγχου(1-Η-117)
|
1   |
30,43 |
Ενόργανη Γυμναστική Ανδρών και Γυναικών. Μηχανική-Τεχνική-Μεθοδολογία(5-Τ-058)
|
1   |
63,60 |
Δίκτυα Αποχέτευσης και Επεξεργασία Λυμάτων(1-Θ-07)
|
1   |
33,47 |
Ελεύθερο Σχέδιο. Τόμος Β': Ο Ανθρωπος(1-Θ-23)
|
1   |
18,25 |
Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών στις Ξενοδοχειακές Μονάδες(3-Θ-34)
|
1   |
6,08 |
Λίπανση Κηπευτικών(1-Ν-68)
|
1   |
7,10 |
Παράκτια Γεωμορφολογία(1-Λ-77)
|
1   |
35,17 |
Συμπεριφορά του Καταναλωτή(3-Ι-024)
|
1   |
12,17 |
Εισαγωγή στη Βιβλιοθηκονομία. Πληροφόρηση, Βιβλιοθήκες, Κοινωνία(3-Β-44)
|
1   |
18,02 |
Στοιχεία Ηλεκτρονικής-Ηλεκτρολογία 2(2-Γ-29)
|
1   |
9,13 |
Υγιεινή-Ασφάλεια στο Χώρο Εργασίας & Προστασία Περιβάλλοντος(3-Ι-185)
|
1   |
8,12 |
Σχέδιο Αυτοκινήτων - Ασκήσεις (2-Β-04)
|
1   |
15,21 |
Επεξεργασία Μαρμάρου με τη χρήση Εργαλείων με Πεπιεσμένο Αέρα(1-Θ-38)
|
1   |
15,21 |
Εφαρμογές στη Fortran 77(1-Ι-013)
|
1   |
23,33 |
Αρχές Σχεδίασης Μενού(3-Θ-05)
|
1   |
15,21 |
Τεχνολογία Υλικών(1-Λ-01)
|
1   |
25,36 |
|
ΠΟΣΟ |
595,81 |
|
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ |
0,00 |
|
ΣΥΝΟΛΟ |
595,81 |
|
|